ŞIRNAK / MERKEZ - MEŞEİÇİ ŞEHİT BÜLENT DEVECİ İMAM HATİP ORTAOKULU

Ara

Okul Rehber Öğretmeniz Pelan ACAR, Okulda akran Zorbalığına ''DUR'' de etkinliği kapsamında çeşitli etkinlikler yaparak öğrencilerimizi bilgilendirdi.

Ara

Bakanımız Sayın Yusuf TEKİN tarafından tanıtımı yapılan "Dilimizin Zenginlikleri Projesi" eylem planı kapsamında öğrencilerimiz öğretmenleri rehberliğinde Kasım ayı etkinliklerini gerçekleştirdiler.

Kas

Gönül Köprüsü ve Gençlik Şöleni kapsamında  GİRESUN ÇOTANAK OFF ROAD VE GİRESUN TÜGVA ekipleri okulumuzu ziyaret ettiler . Öğrencilerimize çeşitli hediyler vererek  mutluluklarına ortak oldular. Doyasıya eğlenen öğrencilerimiz gelen ekiplere teşekkür ettiler.  Gençlik Şöleni ve Gönül Köprüsü kapsamında okulumuzda yaptıkları etkinlikler için okul olarak sonsuz şükranlarımızı  sunarız.

Okulumuzda Mevlid Kandili Kutlaması Yapıldı.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi törenimizi ilkokul-ortaokul öğretmen ve öğrencilerimizin ortak katılımıyla icra ettik. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ock

Öğrenci ve öğretmenlerin etkin bir şekilde kullanabileceği, erişimi kolay, güncel ve özgün kütüphaneler kurulur. Kütüphaneleri, öğrencilerin aktif olarak kullanmalarını sağlayacak teşvik programları düzenlenir.